lauantai 5. syyskuuta 2015

Ocean park

Viimeisen yhteisen päivän (lauantain) vietimme Hillan kanssa Ocean Parkissa, joka on huvipuiston ja eläinpuiston sekoitus ja koko setti yhdeltä maksoi vähän reilu 30€ eli aika halpaa touhua! Näimme esimerkiksi pingviinejä, pandoja, krokotiilejä, apinoita ja papukaijoja. Matka Ocean Parkkiin meni aika kivasti ja nopeasti. Ensin 15 minuuttia metrolla ja toiset 15 minuuttia bussilla. Huomasimme metroasemalla turistiliikkeen, jossa myytiin etukäteen lippuja ja ne oli vielä melkein 10 euroa halvempia, eikä paikan päällä tarvinnut enää jonottaa lippua! Istuimme kaksikerroksisen bussin yläkerrassa eturivissä ja ei huhhhhhuh nää bussit ja autot ajaa täällä lujaa! Aivan hullua :D


Hirveesti erilaisia kaloja ja vesiolentoja! ja HAITA!


                                 
                                     
                                     
                                                                                                                  

      
                                  
Ylläoleva panda on maailman vanhin vankeudessa elänyt panda! Jia Jia niminen panda vietti 37-vuotis synttäreitään muutama viikko sitten! Kuten kuvasta huomaa, niin juhliminen taisi vähän väsyttää.. :D Alla tosin hieman tärkeämpi kuva: pandan shittiä!


                                       
                                        
                                 
Lipun hintaan kuului köysiratakyyti pikku kopperossa mäen/vuoren huipulle, jossa oli alueen huvipuisto ja lisää eläimiä (pohjois- ja etelänavan eläimet). Kopista näkyi Deep Water Bay ranta, jossa kävimme silloin ihan ensimmäisinä päivinä. Koppero oli todella pelottava mutta sitäkin huikeampi kokemus!



Hillan pakottamana kävimme koskenlaskulaitteessa ja lopputulos oli aika... märkä!
Lipun hintaan kuului myös delfiininäytös, jossa oli mukana myös merileijonia. Ihan hullua, miten ne on voitu opettaa tekemään kaiken maailman temppuja! Delfiinit hyppivät esteiden yli ihan identtisesti ja osasivat vilkuttaa pyrstöllään ja laulaa. Merileijonat vilkuttivat myös ja TANSSIVAT! En ole ennen ollut tällaisessa, joten sen takia oli niin uskomaton kokemus! 

Hilla hyvästelty sillä emme ehtineet nähdä enää sunnuntaina, koska meillä oli yliopiston järjestämä kaupunki/nähtävyyskierros. Huiput 4 päivää kuitenkin takana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti