keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Aurinkoa, laukkakisoja ja yöelämää!

Apple Dormin uudet asukit eli ruotsalaiset tytöt sekä minä, Sanni, TP, Enrique ja yksi jenkkityttö lähdimme venekyydillä kohti Lamma Islandia ja rantaa! Rannalle piti kävellä ehkä kilometrin verran pientä tietä/polkua pitkin. Saarella ei näkynyt yhtään autoja eikä juurikaan edes ihmisiä sillä saarella asuu vain noin 6000 ihmistä. Opaskirjani mukaan saarella on kiellettyä rakentaa yli kolmekerroksisia taloja sekä kaikki moottoriajoneuvot on kielletty (paitsi ambulanssit ja paloautot). Eurolla sai pakastetun jättipalasen ananasta! Niiiiiiin hyvää!


Rannalla ei ollut kuin ihan muutama ihminen meidän lisäksi. Uidessa osuin ilmeisesti meduusaan, koska jalkaani ilmestyi punoittava kohta, joka oli ihan tulikuuma verrattuna muuhun ihoon! Luulin aluksi, että ihoni oli palanut mutta punoitus paljastui sittenkin meduusaksi puremaksi/osumaksi. Ei ole onneksi ilmeisesti vaarallista. Lisäksi onnistuin polttamaan naamani ja olkapäät. Rusketusrajoista päätellen paloin matkalla rannalle (tyhmänä laitoin aurinkorasvaa vasta paikanpäällä).
                                               
Rannan jälkeen lähdimme Happy Valley-nimiseen paikkaan seuraamaan laukkakisoja. Metrot oli aivan täynnä ja jonotusta riitti. Hong Kongissa kaikenlainen vedonlyönti on kiellettyä, mutta laukkakisoissa se on sallittua. Sen vuoksi ihmisiä saattaa olla kerralla katsomassa kisoja noin 50 000 henkilöä eli melkein yhtä paljon kuin koko Vaasassa asukkaita! Tänään oli laukkakisakauden avaus sillä kisat ovat tauolla keskikesällä liian kuuman ilman vuoksi. Kisat järjestetään Happy Valleyssa joka keskiviikko ja ne kestävät ilta seitsemästä aina melkein puoleen yöhän saakka.
                                       
Naama palaneena seuraamassa kisoja. Sanni innostui veikkaamaan ja voitti huimat 2€!
Laukkakisojen jälkeen suuntasimme porukalla kohti Wan Chaita, jossa on aina keskiviikkoisin Ladies Night. Kaikki oli siis meille ilmaista! Miehet joutuivat maksamaan jopa sisäänpääsymaksua baareihin noin 20 euroa. Onnekkaat tytöt!
                                          
Minä, Sanni ja Italialainen Greca Ladies Nightissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti