lauantai 31. lokakuuta 2015

Halloween

Lokakuu huipentui Halloweeniin, jota vietimme täällä kaksi päivää. Perjantaina oli International Students Networkin järjestämät halloween bileet, johon lähdimme koko Apple Dormin voimin. Päivä oli perjantai, eikä yöllä näkynyt kovinkaan paljon ihmisiä. Syy selvisi nopeasti seuraavana päivänä: kaikki panostivat ja säästivät voimiaan lauantaihin eli oikeaan halloween päivään! Alla kuvakatsaus sekä perjantaihin että lauantaihin ja kuten kuvista ehkä näkee, taisimme olla aikamoisia julkkiksia ;)
Olimme alkuviikosta etsimässä halloweenasuja ja tuntui, että kaikki ihmiset olivat aivan sekaisin ja he tukkivat joka ikiseen pikku kaupaan vain löytääkseen jotain, mitä laittaa viikonloppuna päälle. Poliiseja oli myös ylläpitämässä järjestystä kaduilla. Halloweeniä todella juhlitaan täällä, joten tiesimme, ettemme voi pukeutua vain mihinkä tahansa mikä tietysti aiheutti hiukan stressiä. Lisäksi valmiit asut olivat aika kalliita emmekä halunneet oikein ostaa mitään sellaista, mitä emme myöhemmin tarvitsisi. Tarkoituksena oli siis löytää jotain, mistä olisi hyötyä vaikka myös vaihdon jälkeen Vaasassa :D! (emme tietenkään oikein onnistuneet tässä)

Alla kuvia paluumatkasta Kowloonin saarelle, jonka menimme veneellä metron sijaan, koska Sanni ei ollut tätä vielä kokenut! Kuten ehkä huomaa, tuuli oli aika voimakas. Joku kiinalaismies taas vaihteeksi lupautui ihan kysymättä ottamaan meistä kuvia. On se niin mukavaa, että ihmiset ovat täällä niin avuliaita ja uteliaita, vain koska omistat vaaleat hiukset! :D
Emme lopulta löytäneet minkäänlaisia asuja tai mekkoja edes H&M:stä, joten päädyimme ostamaan Sham Shui Po:n halppiskaduilta lähes ilmaiset mekot, jotka päätimme tuunata itse. Minun ja Grekan tarkoitus oli siis näyttää pelottavalta nukelta/pelottavalta pikkutytöltä tai jotain siltä väliltä. Grekan löytämä täydellinen mekko tähän tarkoitukseen maksoi vain 1.2€ ja omani 1.8€. Haimme marketista tekoverta ja aloimme leikkimään artisteja ja sotkimme mekot ja revimme ne riekaleiksi. 

Apple-porukka ennen lähtöä Halloween juhliin!

Käyttämämme tekoveri ei sitten millään lähtenyt irti ihosta ja verta oli iiiihan joka paikassa. Asuntolamme seinillä, lattialla ja jokapaikassa. Aamulla paikan "omistajamummo" tai mikä onkaan kuulosti erittäin vihaiselta, mitä nyt oven läpi kuulin. Asuntolalla kävi myös mies maalauttamassa seinät uudestaan. Oivoi... Onneksi en laittanut verta kuin mekkooni ja se ehti kuivua hyvin yön aikana niin verta ei irronnut siitä enää toisin kuin muilla, joilla lakanat ja kaikki olivat olleet ihan veressä! :D Alla kuvia lauantaipäivästä, jolloin siis oli oikea Halloween.



Ostin vastapäisestä ostoskeskuksesta jo aiemmin valkoiset piilolinssit, joita en osannut edes itse laittaa päälle. Muiden avustamana sain ne kuitenkin silmiini ja hyi että, näytti kyllä niin pelottavalta. Kaikki vastaantulevat ihmiset vain tuijottivat meitä ja ottivat kuvia. Hetkemme julkkiksina koitti vihdoin hahahah!
                                        
Kaikki olivat pukeutuneet, niin vanhukset kuin lapsetkin. Kävimme porukalla Mr Wong'sissa syömässä ja päätimme lähteä keskustaan katsomaan, miten halloweeniä täällä oikein juhlitaan. Järkyttävä ihmismassa käveli kohti baarikatua ja sinne päästyämme näimme kyltin, jossa arvioitu jonotusaika LKF:lle eli baarikadulle oli 2 TUNTIA! Siis pelkkä jonotus! Ihmisiä oli niin paljon, ettemme päässeet edes pois vaikka yritimme päästä takaisin metrolle. Päätimme lopulta lähteä vain takaisin koska ei olisi ollut mitään järkeä jonottaa kadulle, jossa ei olisi ollut toivoakaan päästä baareihin sisälle puhumattakaan vessoista. 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti