torstai 20. elokuuta 2015

Huomenna on SE päivä

Huomenna lähtö ja jännitys huipussaan! Onneksi paikallinen "tutor" ystäväni pommittaa jatkuvasti viesteillä lähettäen eri bussireittejä ja vinkkejä. Ihanaa, että joku näin ulkopuolinen henkilö on huolesta sekaisin, että löydänkö turvallisesti perille. Viisumikin löysi vihdoin perille ja vielä ihan henkilökohtaisesti kotiin kuljetettuna.

Seuraavat neljä kuukautta tulen asumaan Apple Dorm nimisen "asuntolan" huikeassa loft-huoneistossa, joka on noin kolmen neliön kokoinen ja josta joudun maksamaan 406 euroa kuukaudessa (!!!) Alla netistä löytämiäni kuvia huoneesta: 




Saa nähdä, kuinka hyvin nuo kuvat vastaa todellisuutta. Kuvista näkyy huoneet 3 ja 10 ja itselläni on numero 16. Toivottavasti siellä olisi edes tuo ikkuna. Yksi asia nyt ainakin on sanomattakin selvää: pieni. Ilmeisesti aina kahdeksalla henkilöllä on jaettavana suihku, vessa ja keittiö. Varsinaista oleskelutilaa ei ole mutta plussana hintaan kuuluu netti, siivooja sekä pesukoneiden vapaa käyttö.

Asuntola sijaitsee Kowloon nimisellä saarella/alueella ja ilmeisesti juuri tuo alue on hieman vanhanaikainen ja enemmän slummimaisempi kuin muut paikat ainakin ihanan kiinaystäväni mukaan. Plussana kuitenkin etäisyys yliopistolle, joka on vain noin 1,5 km. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti